Laatu

Kokemus tuo varmuutta

Tehtaan tuotantolinjojen läpi on vuosien aikana valmistunut yli 100 000 m³ mäntyliimalevyä huonekaluteollisuuden raaka-aineeksi.

Tuotekonseptin laajentuessa tuotantoon on tullut myös kuusiliimalevy. Nykyiset 3000 m² toimitilojen valmistuttua uusittiin myös pitkälle automatisoidut tuotantolinjat. Linjat ovat alansa huippua ja mahdollistavat tehokkaan sekä erittäin tasalaatuisen tuotannon. Tuotantolinjojen kapasiteetti vuodessa on noin 15.000 m³.

Valmistettavan liimalevyn pituudet voivat vaihdella asiakkaan vaatimusten mukaisesti 900- 2500 mm:n välillä ja paksuus voi olla 5 – 45 mm. Levyjen laatuluokat ovat normaalit A, B ja C tai asiakkaan omien vaatimuksien mukaiset.

Raaka-aineena käytämme laadukasta suomalaista kuusta ja mäntyä. Tehtaassamme on myös tappikonelinja jolla mitallistamme levyt asiakkaan mittojen mukaisesti. Asiakas voi tilata levyt joko irtotavarana tai voimme pakata levyt yksittäin kutistekalvoon.

Tehtaan vieressä sijaitsee oma lämpölaitos jossa käytämme hyväksi liimalevyn valmistuksessa syntyvää kutterinpurua, hiontapölyä ja haketta. Tuotannossa syntyvä puru, pöly ja hake siirtyvät putkien välityksellä puristimeen jossa ne puristuvat briketeiksi ja toimivat lämpölaitoksen polttoaineena.

Sivutuotteena tulevaa brikettiä syntyy vuodessa n. 5000 m³. Oma briketillä toimiva 3 MW lämpölaitos antaa lämpöenergiaa useille teollisuuskiinteistöille sekä Savon Voima Oy:n kaukolämpöverkkoon. Yli oman tarpeen tuleva briketti myydään eteenpäin. Brikettiä voit tiedustella 0400 217170

Comments are closed.